Ressourcespild eller blot sund fornuft?

Malene —  8. august 2012 — 1 kommentar

Sidste uges afstemning viser, at mange er villige til at søge job, som de er overkvalificeret til. En undersøgelse foretaget af EU’s forskningsinstitution Eurofound fortæller tilmed, at 25 procent af danskerne mener, at de har kompetencer til et mere krævende job end det, de besidder.

Hvilke konsekvenser har det egentlig, at en stor del af Danmarks højtuddannede arbejdskraft ikke udnytter deres fulde potentiale? Hvad nu hvis flere tog springet og blev selvstændige? Ville det løse en del af problemet med Danmarks uudnyttede potentiale?

Hvad er sund fornuft for Henrik?
Hvad nu hvis Henrik, vores anonyme ingeniør, skulle tage springet og starte selvstændig virksomhed, hvad skulle hans forretningsgrundlag så være? Hvilke kompetencer i sit CV, skulle han fokusere på?

Kom med dit bud på, hvilken service Henrik skal tilbyde og send din besvarelse til mhd@iak.dk seneste søndag 12. august, og få mulighed for at vinde et gavekort på 1.000 kr.

Vinder af sidste uges konkurrence
I forbindelse med at vi ændrede konkurrencevilkårene i sidste uge, har vi også øget chancerne for at Henrik kommer i job. Vi har i hvert fald modtaget markant flere besvarelser i den forgangne uge. Vi har set alle besvarelserne igennem, og det var faktisk svært at finde en vinder. MEN det skulle vi jo, og vi har udvalgt Nanna Sejbergs besvarelse.

Nana har set på Henriks ingeniørkompetencer og gjort dem relevante for stillingen som teknisk servicemedarbejder.  Samtidig har hun også pointeret nødvendigheden af, at Henrik bør kommunikere, at han er god til børn og trives i deres selskab.

Ser frem til at modtage denne uges besvarelser.

Venlig hilsen
Malene

En kommentar to Ressourcespild eller blot sund fornuft?

  1. 

    Desværre har vi endnu ikke modtaget en eneste besvarelse – så man kan altså stadig nå at indsende en besvarelse inden i dag kl. 23.59.

    Skynd jer (-:

Skriv en kommentar